Dodgeball

Dodgeball Instuif

Dodgeball is trefbal in een nieuw jasje. Gedurende het Dodgeball Instuif uur krijg jij dè skills aangeleerd om met nog meer plezier dodgeball te spelen. Zo kun je het spel nog spectaculairder maken en jouw tegenstander verrassen. Kom dus ook naar de Dodgeball Instuif en join the fun!

Open Nederlands kampioenschap Dodgeball 

De Nederlandse Dodgeball Bond (NDBB) organiseert, samen met Bounz® het Open Nederlands Kampioenschap Dodgeball (NKD). Dodgeball, trefbal in een arena van trampolines, is dé nieuwste sport van Nederland. Een sport voor jong en oud, gespeeld op alle niveaus. Dit unieke spel op trampolines is een combinatie van sport, entertainment en fun. Iedereen kan zich inschrijven voor dit evenement. Het kampioenschap vindt plaats in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) en het Nederlands Handbal Verbond (NHV).   Het Open Nederlands Kampioenschap wordt meestal in december gehouden. Kijk voor meer informatie op de website.

Ook Dodgeball / trefbal spelen op deze spectaculaire manier? Kijk snel of je in  een vestiging bij jou in de buurt  Dodgeball kan spelen.