Reserveren

Bounz® Disco

Bounz® Disco afbeelding

Bounz® Disco

Bounz® Disco een super leuk idee voor je feestje. De Bounz® Disco maakt echter geen onderdeel uit van onze party arrangementen. Je kunt samen met vriendjes en vriendinnetjes gezellig naar de Bounz® Disco komen. Je hoeft dus niet met minimaal 7 personen te zijn.

Bounz® Disco is voor kinderen tussen de 8 en 13 jaar. Natuurlijk is dit arrangement ook te boeken als u met meer dan zeven personen bent.

Voor slechts  € 10,00 p.p. kunnen de kinderen 1,5 uur lang springen, terwijl de discolichten aan zijn, de muziek uit de boxen knalt en er een DJ is waar de kinderen zelf een nummer kunnen aanvragen. Er is onbeperkt limonade en na afloop kunnen de kinderen kiezen uit een zakje chips of een waterijsje.

De Bounz® Disco is ook mogelijk in combinatie met McDonald’s. Jullie kunnen dan voor 18.00 uur bij ons vouchers ophalen, waarmee jullie bij de McDonald’s kunnen kiezen uit een Happymeal naar keuze, een medium Quarterpounder menu, een medium BigMac menu of een Kipnuggets 9 menu. Alle menu’s zijn met frisdrank te krijgen en voor een milkshake wordt er een toeslag van 1 euro per menu gerekend.
De kosten voor de Bounz® Disco in combinatie met McDonald’s zijn € 15,50 p.p.

Kalender Bounz® Disco:
– Zaterdag 10 maart 19.00-20.30 uur (VOL!)
– Zaterdag 24 maart 19.00-20.30 uur (nog enkele plekken beschikbaar)
– Zaterdag 14 april 19.00-20.30 uur