Reserveren

BASS

BASS= Bewegen met autisme bij Bounz® Amsterdam

Bounz® wil bewegen voor iedereen toegankelijk en leuk maken. Bounz® vervult daarom herhaaldelijk les cyclussen voor kinderen met een autisme spectrum stoornis.  Tijdens het BASS project krijgen kinderen professionele begeleiding waardoor in een gezellige en veilige omgeving gesport kan worden.

BASS-cyclus Naschools

De BASS cyclus bestaat uit  6 weken. U kunt zich dan inschrijven voor een periode van 6 lessen, na deze 6 lessen kunt u zich dan weer opnieuw inschrijven. De BASS lessen zullen wanneer er voldoende aanmeldingen zijn, worden gegeven op donderdag om 16.00 uur en op zaterdag om 10.00 uur. In verband met de zomervakantie is er nu geen cyclus waar u zich voor kan aanmelden.

De kosten van deze 6 lessen bedragen 45 euro, maar het is ook mogelijk om dit te betalen in combinatie met de stadspas. Ben jij of ken je iemand die het leuk lijkt om op super grote trampolines te springen?  Meld je alvast aan door je naam, leeftijd, telefoonummer te mailen naar amsterdam@bounz.nl.

BASS-cyclus voor Scholen

Naast de BASS-cyclus na schooltijd verzorgt Bounz ook alternatieve gymlessen voor scholen/klassen waarin kinderen met een autisme spectrum stoornis zitten.

Bij voorkeur zijn dit cyclussen van meerdere weken, wilt u echter eenmalig een les volgen dan kan dat ook. Voor meer informatie kunt u het best contact opnemen via 020-6114481 of mailen naar amsterdam@bounz.nl

Ervaring deelnemers

Een aantal quotes van ouders en verzorgers van deelnemers van voorgaande cyclussen:

“Na het springen was mijn kind vrolijk en alert! Sneller met reageren en handelen”

“De docent heeft geweldige feeling met de doelgroep”

“Fijn dat de kinderen ook 1 op 1 aandacht krijgen”