Reserveren

Vrij springen

Kom naar Bounz® voor een heerlijk uur bewegen en sporten. Doe mee aan Dodgeball, leer een truc van de Bounz® Master of spring lekker vrij van de ene trampoline naar de andere. Bounz® is voor jong en oud!

Het is verstandig om van te voren te reserveren want vol = vol. Vrij springen start altijd op de hele uren. Een reservering is altijd voor minimaal 1 uur en, waar mogelijk, voor maximaal 2 uur springen. Geef dit duidelijk aan in je reserveringsaanvraag.

  • Bij binnenkomst koop je een polsband dat aangeeft wanneer je mag springen
  • Het springen begint op het hele uur
  • Kinderen onder de 7 jaar springen met begeleiding van een ouder
  • Je springt op blote voeten of met de speciale Bounz® grip sokken. Wij raden iedereen aan om comfortabele kleding te dragen, bijvoorbeeld sportkleding
  • De Bounz® Master kan je tips geven en houdt toezicht op de Bounz® Arena
  • Het is ook mogelijk om voordelige rittenkaarten te kopen en gebruiken

Klik hier voor de actuele openingstijden en prijzen.

Reserveringsprocedure vrijspringen:

Tijdens openingstijden kun je een reservering maken voor vrijspringen. Wij raden je aan van tevoren te reserveren, want vol = vol. Je kunt op de volgende twee manieren een reserveringsaanvraag doen:

  1. Door het invullen van het reserveringsformulier(let op: dit is nog geen definitieve bevestiging)
  2. Bellen naar   020-6114481.

Vanwege de drukte zou het kunnen zijn dat we niet altijd de telefoon kunnen beantwoorden. Vul dan het reserveringsformulier in. Een van de Bounz® medewerkers zal dan z.s.m. contact met je opnemen. Wanneer je bericht hebt ontvangen van een van de Bounz® medewerkers dat er capaciteit is, is je aanvraag definitief.

Starttijd + vervallen reservering:

Wanneer je een reservering hebt gemaakt dan ben je 15 minuten voorafgaand aan je starttijd welkom bij Bounz® Amsterdam. Indien je door omstandigheden verhinderd of later bent dan kun je dit telefonisch doorgeven via 020-6114481 of door te mailen naar amsterdam@bounz.nl. Wanneer je later dan je starttijd binnenkomt kunnen we geen garanties geven op langer doorspringen. Ben je meer dan 10 minuten te laat en heb je Bounz® hiervan niet op de hoogte gesteld zijn wij gerechtigd om de gereserveerde plekken weg te geven aan wachtende klanten.