Reserveren

Dodgeball

Dodgeball is het dynamische trefbal, dat gespeeld wordt in de Bounz® Arena. Het is een nieuwe en erkende sport in Nederland. Kom naar Bounz® Amsterdam en sluit je aan bij een groep om samen het spel te spelen. Maak twee teams en vraag de Bounz® Master om op te treden als scheidsrechter, en het spel kan beginnen!

Dodgeball Night 

Iedere laatste dinsdagavond van de maand organiseert Bounz® Amsterdam de razend populaire Dodgeball Night. Een avond waar je met je vrienden heerlijk kan Dodgeballen. Dodgeball fanaten die 18 jaar of ouder zijn kunnen zich inschrijven. Teams bestaan uit 8 personen. Je kan je echter ook individueel inschrijven of met een kleinere groep. Er zal altijd een team voor jou zijn!

Vanaf dinsdag 27 maart as. zal elke laatste dinsdagavond van de maand om de  Amsterdam Ultimate Dodgeball Cup worden gestreden.

Op deze avond zullen er van 19.00 uur tot 20.30 uur verschillende speelrondes ultimate Dodgeball worden gespeeld.

Gedurende 3 avonden (laatste dinsdag in maart, april en mei kunnen teams zich kwalificeren voor de finale van de Amsterdam Ultimate Dodgeball Cup op 26 juni.

Per avond kunnen er maximaal 6 teams meedoen bestaande uit minimaal 6 en maximaal 10 spelers. Er wordt gespeeld in een toernooivorm.

Het team dat  een dodgeball avond wint kwalificeert zich automatisch voor de finale avond in juni. Naast de winnaars van de 3 avonden worden er ook een aantal wild cards uitgereikt voor deze finale avond.

Als er meer dan 6 teams inschrijven voor een dinsdagavond, dan worden deze extra teams automatisch ingeschreven voor de volgende dinsdagavond in het schema.

Kortom, heb je zin om mee te doen aan deze unieke sportactiviteit, schrijf je dan snel in met een team en wellicht is jouw team wel de winnaar van de Amsterdam Ultimate Dodgeball Cup (First Edition).

De inschrijving voor de eerste voorronde op dinsdag 27 maart van 19.00 uur t/m 20.30 uur sluit op vrijdag 23 maart as. Schrijf je team dus snel.


Wanneer:
Dinsdag 27 maart. 19.00-20.30
Inschrijvingskosten: € 50 per team per avond, ongeacht het aantal spelers (min 6, max 10)

Inschrijven kan per email aan amsterdam@bounz.nl of telefonisch via 020 – 611 4481.

Dodgeball Team Uitje

Gewoon eens lekker Dodgeballen met een groep vrienden/vriendinnen, een ‘Dodgeball bedrijfsuitje’ of een vrijgezellenfeestje met Dodgeball? Alles kan bij Bounz® Amsterdam. Informeer naar de mogelijkheden en beschikbare tijden. Dit kan telefonisch via 020-6114481 of  door het  reserveringsformulier in te vullen.