BOUNZ 4 ORANGE BABIES

Bounz® organiseert jaarlijks de Bounz® 4 OrangeBabies actie en roept zoveel mogelijk schoolklassen, sportteams en families en vrienden op om  mee te doen met deze actie. Vanaf de start op 1 december, WereldAidsdag, kun je mee doen om geld in te zamelen voor de projecten van Orange Babies, waarbij de actie “Red een baby.” van Orange Babies centraal staat.

Bounz® biedt aan iedereen de mogelijkheid om geld in te zamelen via ludieke acties waarbij gebruik wordt gemaakt van de Bounz® Arena, het mega-trampolineveld, Daarnaast kun je natuurlijk ook andere acties bedenken, bijvoorbeeld met je groep cupcakes maken en deze verkopen en de opbrengst hiervan aan Orange Babies doneren. Voor een donatie vanaf € 250 stelt Bounz® de Bounz® Arena voor een uur beschikbaar aan je groep als beloning. Je springt dus voor het goede doel, dat is toch geweldig.

 

Bounz® 4 Orange Babies. schoolactie Kennemer College – 2014

In de afgelopen jaren zijn er verschillende acties geweest  waaronder  estafettes trampoline springen in de Bounz® Arena door scholen, dodgeball (trefbal op de trampolines)  toernooien, Bounz® 4 Orange Babies Disco in de Bounz® Arena, cupcakes en tekeningen verkoop, statiegeld acties, wandelverkennings- en speurtochten en nog veel meer. Heb je een idee voor een actie met je groep, neem dan contact met ons op. We willen je graag helpen om van jouw idee een succes voor Orange Babies te maken.

 

We verwelkomen je graag bij Bounz® met een leuke actie voor Orange Babies.

 

Over Orange Babies

Orange Babies is een stichting die als voornaamste doel heeft zwangere vrouwen met hiv en hun baby’s in Afrika te helpen. Ook biedt Orange Babies steun aan kinderen die geïnfecteerd zijn met het virus of er direct mee te maken hebben. Dit doet Orange Babies onder andere in de vorm van het bieden van voorlichting en medische hulp en het bouwen van weeshuizen, kraamklinieken en opvanghuizen waar deze vrouwen en kinderen terecht kunnen. Meer informatie: www.orangebabies.com.